четвер, 26 квітня 2012 р.

І знову щодо інтегрованого підходу до поводження з твердими побутовими відходами

Шановні мої!
Я вже розповідала Вам про те, що ми приєднуємось до інформаційної кампанії " Менше сміття- краще життя!" Про те, що робиться у рамках міжмуніципального проекту щодо інтегрованого підходу до поводження з твердими побутовими відходами у Тульчинському районі. Яких результатів досягнуто та який вибір пропонується зробити громадам, розповідають експерти DESPRO Андрій Артов та Вячеслав Сороковський за посиланням: Поводження з відходами – це наш добробут сьогодні та здоров’я наших дітей завтра

понеділок, 23 квітня 2012 р.

Самая приятная библиотека в мире...



Саме такий титул отримала наша бібліотека від Бориса Полякова.
Але про все попорядку.
Все почалося в минулому році.
 Борис Поляков під час відвідин Тиманівського народного музею О.В.Суворова презентував для нас свою книгу "Русский солдат!", яка стала популярною в наших читачів. Адже багатьох жителів нашого міста цікавить постать Олександра Суворова.
Кілька днів тому я отримала запрошення на презентацію нової книги автора "Битва при Муотатале" в Тиманівському музеї.
 З нетерпінням чекала на зустріч з цікавою людиною, адже завжди цікаво відкривати для себе щось новеньке з історії нашого краю. А ще приємно те, що є люди які підтримують заклади культури сьогодні. Борис Мойсеєвич презентував для музею новенького телевізора, за що мешканці Тиманівки були йому безмежно вдячні. А я поверталась в Тульчин з двома новенькими примірниками книги і раділа як справжній бібліотекар новому подарунку.
Але справжній сюрприз чекав на мене, коли я розгорнула книгу і прочитала"Тульчинской районной библиотеке, самой приятной библиотеке в мире. От автора."
Я думаю далі можна не коментувати. Погодьтесь не щодня можна почути такі слова. Для мене особисто це була найвища оцінка нашої роботи.
        

четвер, 5 квітня 2012 р.

Увага!!! Нова інформаційна кампанія!!!


Читайте про напрямок розвитку проекту щодо інтегрованого відходу поводження з ТПВ у Тульчинському районі. Дивіться цікаву і змістовну відео презентацію про те, що ж таке цей «інтегрований підхід», а також ознайомлюйтесь із інформаційними продуктами, які можна використовувати в роботі з населенням, спрямованій на зменшення обсягу генерування відходів.
Менше сміття - краще життя

Прихильники