пʼятницю, 20 грудня 2013 р.

СМАЙЛИКУ - 2 !!!


       Здається тільки вчора ми відкривали мультицентр "Смайлик" в районній бібліотеці для дітей, а вже сьогодні ми святкуєм аж ДВА роки!!!
Два роки - це звичайно мало в історичному плані. А для нашого центру 2 роки - це багато нових друзів, цікаві віртуальні подорожі, онлайн мультики, нові цікаві книги і багато, багато нового, ще не відомого.
До свята готувались всі: бібліотекарі "шукали" солодощі. На допомогу прийшли місцеві підприємці. За що ми їм щиро вдячні. 
Батьки шили костюми.
 Дітки вчили вірші.
 Вчителі проводили репетиції.
 А я готувала свій маленький сюрприз. 
      І ось нарешті довгоочікуване свято.
У нас був справжній день народження зі своїм клоуном, піратами і звичайно іменинником.

        
 Від дирекції ЦБС мультицентр отримав новеньку вебкамеру, а дітки веселі мандаринки.




      Звучали пісні від ансамблю "Домісолька". Пригощались солодощами.
А на закінчення справжнісінька дискотека!!!





вівторок, 17 грудня 2013 р.

ФЕШН - ЗАКЛАДКА

Спробувала себе в ролі вчителя. Ідея провести майстер - клас виникла після того, як було організовано виставку "Мандрівниця книжковими лабіринтами".
Дівчатка постійно запитують як зробити ту чи іншу закладку.
    Що може бути кращим за виготовлений власноруч подарунок ? Звичайно виготовлена власноруч ФЕШН - ЗАКЛАДКА.
    Це мій перший майстер - клас. Звичайно було хвилювання. Але воно того варте...

Дивіться світлини !!!

понеділок, 16 грудня 2013 р.

Платинум посиденьки


Тульчинська центральна районна бібліотека спільно з тренерами ПАТ «Платинум Банк» провели цікаво і корисно урок фінансової грамотності «Платинум посиденьки». В заході взяли участь учні 4 А класу Тульчинської ЗШ І-ІІІ ступенів №2, класний керівник Чумаченко Олеся Ярославівна.

Зустріч пройшла в інтерактивному форматі. Школярі відповідали на запитання та самі цікавилися формулою «Як стати забезпеченим та успішним в житті?». 

Тренера «Платинум посиденьків» Мазуркевич Світлана, Гончарук Тетяна, Сошинська Юлія, Білан Ігор  розповіли що таке гроші і як вони працюють, історію грошей. Діти також дізнались в ігровій формі про гроші інших країн та перші банки Тамплієрів, спробувати побудувати свій бізнес через гру «Монополія».



За свою кмітливість, обізнаність та зацікавленість кращі учні отримали сертифікати від Platunum Bank і стали Майстрами першого рівня на шляху «Як стати міліонером». В кінці заходу всі учасники отримали подарунки: кульки. Від такої співпраці отримали задоволення та користь як діти, так і бібліотекарі та співробітники банку.





Прихильники