вівторок, 21 червня 2011 р.

Я вірю в силу доброти!




Ось і прийшло довгоочікуване літо. Але школа не спішила нас відпускати на відпочинок. Кожного дня ми проходили учбову практику, також в нашій школі №1 ми відвідували оздоровчий літній табір «Юність». Кожного дня ми цікаво проводили час. До дня захисту дітей відвідали концерт на площі біля будинку дітей та юнацтва, підготовлений для нас талановитими дітьми нашого міста, приймали участь в конкурсі малюнка на асфальті.


Цікаво проходили заходи в школі. Найбільше сподобався День казки, коли кожен клас підготував казку і інсценізував її на шкільний сцені. Ми ходили на екскурсії по місту, знайомилися з його історією. Завітали також до районної бібліотеки для дітей, на чергове засідання клубу «Червоні вітрила». Засідання присвячене 20 – річниці Незалежності України. Бібліотекар районної бібліотеки для дітей Штогріна Л.Г. і наш класний керівник Жамба Н.П. підготували вікторину, DVD – слайди про рослини-символи України. На засідання нашого клубу ми також запросили наших друзів учнів 6-А класу з вчителькою Курдій Н.Г., які з задоволенням слухали цікаві легенди про рослини, які ростуть на Україні – волошки, барвінок, мак, мальви, соняшник.

Через кілька днів, ми знову завітали до бібліотеки разом з учнями 5-А класу ЗОШ №1 – I-III ст. на дуже цікавий захід «Я вірю в силу доброти».

Людмила Григорівна Штогріна провела цікаві тренінгові вправи, ігри, такі як:

«Чарівний стілець» - коли на нього сядеш, то зникають всі негативні якості, залишаються тільки хороші.

«Крісло відвертості» - кожен з нас говорив «Я пишаюсь собою тому що я…»

Нам дуже сподобалась гра: «Мух краще ловити на мед», гра.

«Добрі чарівники» - коли ми малювали подарунки і дарували своїм друзям.

Ми створили «Галявину доброти» - кожен на ватмані наклеїв квіточку на якій буди написані гарні слова: добро, любов, мир, милосердя і ін.

Ми згадали прислів’я про добро, казки де добро перемагає зло, кожен з нас розповів яку добру справу він зробив у своєму житті. Нам дуже сподобалося відпочивати в шкільному таборі і відвідувати такі цікаві заходи, які завжди проводять бібліотекарі.



Джабаров Артур

Учень 6-Б класу

ЗОШ №1 – I-III ст.

Член клубу «Червоні вітрила»

Немає коментарів:

Дописати коментар

Прихильники