четвер, 24 травня 2012 р.

Відкриття Центру обслуговування платників податків в Тульчині

В середу, 16 травня, у Державній податковій інспекції у Тульчинському районі відкрито Центр обслуговування платників податків.


Відповідно до Програми, розробленої Державною податковою службою України, у місті Тульчині запроваджено якісно нову форму надання адміністративних послуг суб’єктам господарювання.

Основна мета створення Центру – реалізація одного зі стратегічних напрямків Державної податкової служби: перетворення її з фіскального органу на сервісну службу.

На церемонії відкриття Центру були присутні заступник голови ДПС у Вінницькій області Геннадій Мазур, голова Тульчинської районної державної адміністрації Анатолій Бузік, міський голова Валерій Весняний , протоієрей Роман Рудаков, учні Тульчинської школи -інтернат-ліцею , представники засобів масової інформації.

Зі словами привітання до присутніх звернувся Геннадій Мазур , який наголосив , що на сьогоднішній день пріоритетним напрямком діяльності ДПС є покращення рівня обслуговування платників податків. І саме відкриття Центру обслуговування платників податків спрямоване на те, щоб покращити рівень обслуговування, забезпечити комфортні умови платникам податків при поданні звітності, отриманні довідок та дозвільних документів, чи отриманні консультаційних послуг. Для цього в Центрі працюватимуть окремі зали, які мають функціонувати злагоджено для максимального вирішення питань платників податків при відвідуванні податкової.

В вітальному слові голови райдержадміністрації Анатолія Бузіка було відзначено, що відкриття Центру обслуговування платників податків на сьогоднішній день є приємною подією як для платників податків, так і для працівників податкової інспекції. Очільник району подякував податківцям за налагоджену співпрацю з платниками податків, висловив сподівання, що взаєморозуміння та співпраця будуть розвиватися і надалі. Дуже добре, що в Центрі обслуговування платників податків є роз’яснювальна база – консультаційний пункт, інформаційні стенди, де можна отримати інформацію з податкових питань, адже їх у платників податків ще багато після прийняття Податкового кодексу. Подібні Центри вже діють на теренах області, і діють вони відповідно до вимог часу, на виконання програми ДПС України щодо створення комфортних умов платникам податків і належного їх обслуговування.

Міський голова Валерій Весняний дав високу оцінку події, яка відбулася, адже в місті відкрито Центр європейського зразка, де платники податків зможуть отримати послуги в якісно нових комфортних умовах, зекономити час та отримати консультації. Побажав колективу податкової плідної роботи та виконання всіх завдань, поставлених перед податковою службою.

Перед освяченням оновленого приміщення Центру обслуговування платників податків до присутніх звернувся настоятель Свято-Миколаївського храму протоієрей Роман Рудаков . Він побажав податківцям знайти розуміння з платниками податків щодо виконання ними обов’язку перед державою, перед людьми. Бо без фінансів у вигляді податків не буде медицини, освіти, соціального забезпечення, адже все це працює через державну казну. Побажав колективу інспекції гараздів і добра, щирості і готовності допомогти один одному, а також подарував усім присутнім іконки з зображенням Св.Миколая Чудотворця.

Урочистості дійству надавали виступи музичного колективу «Голоси Поділля» Тульчинської-школи-ліцею, адже , саме тісна співпраця податкової служби та молоді сьогодні дасть результати у формуванні економічної культури підростаючого покоління- майбутніх платників податків.

В заключному слові начальник Державної податкової інспекції у Тульчинському районі Віталій Чуба висловив подяку всім тим, хто з розумінням віднісся до ідеї створення Центру та безпосередньо брав участь у втіленні її в життя , в т.ч. працівникам інспекції, які внесли свою працю в облаштування приміщень і зуміли зробити його таким, яким на сьогодні він виглядає.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Прихильники