понеділок, 16 грудня 2013 р.

Платинум посиденьки


Тульчинська центральна районна бібліотека спільно з тренерами ПАТ «Платинум Банк» провели цікаво і корисно урок фінансової грамотності «Платинум посиденьки». В заході взяли участь учні 4 А класу Тульчинської ЗШ І-ІІІ ступенів №2, класний керівник Чумаченко Олеся Ярославівна.

Зустріч пройшла в інтерактивному форматі. Школярі відповідали на запитання та самі цікавилися формулою «Як стати забезпеченим та успішним в житті?». 

Тренера «Платинум посиденьків» Мазуркевич Світлана, Гончарук Тетяна, Сошинська Юлія, Білан Ігор  розповіли що таке гроші і як вони працюють, історію грошей. Діти також дізнались в ігровій формі про гроші інших країн та перші банки Тамплієрів, спробувати побудувати свій бізнес через гру «Монополія».



За свою кмітливість, обізнаність та зацікавленість кращі учні отримали сертифікати від Platunum Bank і стали Майстрами першого рівня на шляху «Як стати міліонером». В кінці заходу всі учасники отримали подарунки: кульки. Від такої співпраці отримали задоволення та користь як діти, так і бібліотекарі та співробітники банку.





2 коментарі:

Прихильники