пʼятницю, 13 лютого 2009 р.

СНІЖИНКА - 2009


Ось і завершився конкурс «Сніжинка -2009» , який був оголошений районною бібліотекою для дітей в грудні 2008 року.
Такий веселий і цікавий конкурс проводився вперше в дитячій бібліотеці. Діти з різних шкіл міста і району прийняли активну участь в конкурсі.
На конкурс були представлені сніжики в різних номінаціях, а саме: сніжинка-аплікація, з бісеру, з тканини, з паперу, витинанки.
Підсумки конкурсу проводили працівники районної бібліотеки для дітей. Діти грали різні ігри, відгадували загадки, приймали участь в конкурсах, танцювали. Було весело і цікаво.
Інтрига зберігалася до кінця. Діти з нетерпінням чекали результатів конкурсу. І ось фінал. Працівник районної бібліотеки для дітей Штогріна Л.Г. оголошує номінацію, директор ЦБС Вігуржинська В.С. вручає грамоти та подарунки переможцям. Ними стали Балан Анастасія ЗОШ №2,5а, Петлюхов Миксим ЗОШ №1 4б, Ковальчук Мирослав ЗОШ №3- гімназія, 6а, Шевченко Анастасія ЗОШ №3 6а.
Всі учасники отримали грамоти за активну участь і подарунки.
Працівники дитячої бібліотеки щиро дякують спонсорам, які постійно допомагають у проведенні масових заходів, виділяють кошти на придбання подарунків, сувенірів, солодощів для дітей.
Це депутати міської ради: Бенедик В.С., Продайвода В.В, Лавренов Г.М., Фьодоров О., підприємці: Миронюк А.І., Мензул О.В., Дужок О.В., Ковальчук М.М., Коцеруба О.В., Стахов О.В., Крупнік А.Г., Швець О., Капула Г.І., та інші.
Районна бібліотека для дітей і надалі буде проводити різні конкурси тож запрошуємо всіх дітей міста приймати активну участь і отримувати гарні подарунки.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Прихильники