пʼятницю, 30 жовтня 2009 р.

Осінні зустрічі




Осінь… Пора коли українці завершують всі роботи. Це своєрідний підсумок за прожитий рік. Саме тому читальна зала центральної районної бібліотеки гостинно прийняла всіх бажаючих на чергові «Осінні зустрічі», які були присвячені 10 – тій річниці співпраці бібліотеки з Тульчинською і Брацлавською Єпархією.
В святі взяли участь перший заступник голови Тульчинської райдержадміністрації Марія Іванівна Колібабчук, викладачі навчальних закладів міста, вихователі та діти з дитячих садочків, духовенство Тульчинської і Брацлавської Єпархії, читачі бібліотеки.
Вечір відкрила ведуча, музичний керівник дитячого садочку « Сонечко» Світлана Білик. Гостей вітав протоієрей Сергій Пояркін.
Вишукана осінь, яку зіграла Маша Білик, закружляла діток в хороводі.
Як і годиться на ювілеї були вітання, подарунки. Присутні мали змогу взяти участь в осінній ярмарці, підготовленій вихованцями дитячого садочку « Бобренятко». Літературно – музичну композицію «До Богородиці ми скажемо слова…» підготували студенти ВПУ №41. Вихованці Воскресної школи при Кафедральному Соборі ( керівник о.Ярослав) підготували літературне вітання та виставку своїх виробів. Сюрпризом від вихованців Воскресної школи релігійної громади Св. Вмч. Пантлеімона (керівник протоієрей Роман Рудаков) було музичне вітання та виставка малюнків « Як я уявляю Храм? Як я уявляю бібліотеку?». Завдяки виконавцям дитячої музичної школи ми мали змогу потрапити в прекрасний світ пісні та музики.
Звучали слова подяки. Перші учасники таких зустрічей отримали іменинний торт.
На закінчення діти отримали солодкі подарунки від міської ради, які вручила депутат міської ради Лариса Березінкова.
Тож запрошуємо всіх бажаючих на чергові зустрічі.
В. Вігуржинська, директор Тульчинської ЦБС

Немає коментарів:

Дописати коментар

Прихильники