вівторок, 22 лютого 2011 р.

Я маю в серці те, що не вмирає!!!







В центральній районній бібліотеці відбулася конференція, присвячена 140 річниці від дня народження Лесі Українки, яку організували працівники відділу освіти Тульчинської РДА та бібліотечні працівники. В ході конференції її учасники, вчителі української мови та літератури шкіл району здійснили заочну екскурсію до Лесиного краю, стали учасниками літературно - музичної композиції, поділилися досвідом методик викладання творчості Лесі Українки, мали змогу познайомитися з новинками літератури . Родзинкою конференції та приємною несподіванкою стала підготовлена центром Бібліо-Інтернет СКАЙПКОНФЕРЕНЦІЯ з Новоград - Волинським.









В ході такого незвичного спрілкування ми були ознайомлені з музеями родини Косачів. Учасники обмінялись історіями міст, бібліотечні працівники здійснили обмін досвідом, а вчителі мали змогу поділитися власними методиками викладання. В СКАЙПКОНФЕРЕНЦІЇ взяв учась керівник апарату Тульчинської РДА Олександр Леонтьєв. Голова літературно - мистецького об'єднання "Оберіг" Юрій Хмелевський подарував волинянам поезію, присвяту творчості Лесі Українки

4 коментарі:

  1. Чудово! Дякуємо. Вітання від колег із Публічної бібліотеки імені Лесі Українки.

    ВідповістиВидалити
  2. Новоград-Волинський вдячний партнерам по конференції! Сподіваємося на продовження плідної співпраці! Всіх освітян Тульчина запрошуємо на ІІ Всеукраїнський фестиваль творчих педагогічних ідей "Мій особистісно зорієнтований урок", який відбудеться у жовтні 2001 року у нашому місті.
    Найкращого вам!
    З повагою
    Павло Ліневич

    ВідповістиВидалити
  3. Шановний Павле Казимировичу, дуже вдячні Вам за організацію конференції. Запрошуємо освітян та бібліотечних працівників до Тульчина. Сподіваємося на подальшу співпрацю.

    ВідповістиВидалити
  4. Шановні колеги!
    Дуже приємно, що, дякуючи новим технологіям, а також Вашим зусиллям, з'явилась така гарна форма комунікації людей, об'єднаних спільними інтересами. Як добре, що постать Лесі Українки дозволяє єднати Україну!

    Регіональний представник програми "Бібліоміст"
    Анатолій Ковтонюк

    ВідповістиВидалити

Прихильники