четвер, 11 грудня 2014 р.

Місце зустрічі: Діалог

Тульчинська центральна районна бібліотека стала переможцем  в рамках конкурсу програми «Місце зустрічі: Діалог» у співпраці зі Спілкою бувших малолітніх в’язнів концтаборів та гетто, метою проекту є створення можливості для діалогу людей старшого покоління, які несуть тягар спомин про фашизм, з молодим поколінням, виховання та пропаганда толерантності та міжнаціональної поваги у молодшого покоління.
Програма підтримки програми «Місце зустрічі: Діалог» ініційована Німецьким фондом «Пам'ять, відповідальність і майбутнє» (фонд EVZ), який і після завершення виплат колишнім примусовим працівникам надає підтримку жертвам націонал - соціалізму. Організатором програми і конкурсу на фінансування проектів в Україні є Всеукраїнська благодійна організація «Турбота про літніх в Україні».

Німецький Фонд «Пам'ять, відповідальність і майбутнє» та його партнери вважають, що люди навіть дуже поважного віку можуть відігравати важливу роль в житті суспільства. Особливо це стосується осіб, преслідуваних при націонал-соціалізмі, які через свої біографії можуть передати наступним поколінням важливий досвід.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Прихильники