четвер, 11 грудня 2014 р.

Будьмо знайомі



27 листопада 2014 року в Тульчинській районній бібліотеці  розпочав свою роботу клуб «Діалог поколінь». Цей клуб  організовано  завдяки фінансуванню Німецького фонду «Пам'ять. Відповідальність. Майбутнє.» за підтримки Всеукраїнської благодійної організації «Турбота про літніх в Україні» в рамках проекту «Створення можливості для спілкування людей старшого покоління, які несуть тягар споминів про фашизм  з молодим поколінням, виховання та пропаганда толерантності та міжнаціональної поваги до літніх людей.», що реалізовується районною бібліотекою.

Засідання пройшло за участю завідувача сектору з питань внутрішньої політики, зв’язків із ЗМІ та громадськістю апарату Тульчинської райдержадміністрації Юрія Хмелевського,  членів спілки малолітніх в’язнів м. Тульчина і учасників війни (голова Швейбиш Рита Гейніхівна) та студентів ІІ бібліотечного курсу Тульчинського училища культури. 

Свої музичні вітання присутнім подарували учасники зразкового музичного театру «Росинка» Тульчинського РБК (керівник Галина Кобцева)  та дует баяністів у складі Гната Пояркіна та Василя Волковського.

Правління німецького фонду «EVZ» (Пам’ять. Відповідальність. Майбутнє) 13.05.2014р. ухвалило рішення щодо підтримки проекту Тульчинської районної централізованої бібліотечної системи «Створення можливості для спілкування людей старшого покоління, які несуть тягар споминів про фашизм  з молодим поколінням, виховання та пропаганда толерантності та міжнаціональної поваги до літніх людей.» на суму 14 тис. євро. 

Відповідно до даного рішення 11 вересня в м. Києві відбулося  підписання договору між Тульчинською ЦБС (директор – Віра Вігуржинська) та  Всеукраїнською благодійною організацією «Турбота про літніх в Україні» про початок роботи даного проекту терміном на 2 роки. Початок реалізації - 1 жовтня 2014 року.


Під час першого ознайомчого засідання учасники зібрання, окрім цікавого спілкування на тему патріотичного та краєзнавчого виховання молодшого покоління, обговорили перспективні плани практичних заходів у м. Тульчині та с. Печера тощо.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Прихильники