четвер, 11 грудня 2014 р.

"Діалог поколінь" зустрічає гостей



7 листопада клуб «Діалог поколінь» у приміщенні Бібліо-Інтернету зустрічав гостей, а саме зав. «Бібліотекою на колесах» (Програма підтримки програми «Місце зустрічі: Діалог») Вінницького обласного товариства єврейської мови і культури Войтенко Людмилу Борисівну, яка ознайомила присутніх з добіркою книг та подарувала їх бібліотеці, за що ми дуже вдячні, адже книги присвячені популяризації єврейської культури та її  традицій.
Потім відбувся чудовий захід, присвячений творчості сестер Беррі, знаменитому американському дуету, який виконував пісні на ідиш. Розповідь Войтенко Людмили Борисівни про цей дует була дуже цікава і насичена: безліч фактів, цікавих історій, незвичайних ситуацій. Присутні на заході дізналися не тільки про життя і творчість сестер, але і про історію створення пісень з репертуару дуету,  жвавий інтерес викликав перегляд дивовижного фільму   «Звезды, которые не гаснут. Сестры Берри». Це фільм-концерт, який вийшов у 1959 році.


На заході були присутні члени бібліотечного культурно-інформаційного клубу «Діалог поколінь»: представники місцевої єврейської громади та Спілки бувших малолітніх в’язнів концтаборів та гетто, які скористались можливістю стати читачами «Бібліотеки на колесах». Тож наша співпраця з Вінницьким обласним товариством єврейської мови і культури буде продовжуватись.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Прихильники