четвер, 17 січня 2013 р.

Казка срібної зими







В цьому році зима порадувала нас пухнастим сніжком, гарними зимовими краєвидами, неначе сама природа святкує разом з нами. Особливо красиво взимку виглядають наші села. Здається, що ти на якусь мить потрапила в казку. Саме на святкову казкову зустріч запросила нещодавно своїх відвідувачів Мазурівська бібліотека філія Тульчинської ЦБС.
Оксана Падуран, завідуюча бібліотекою організувала Різдвяні зустрічі, на які запросила як малечу, так і поважних активних читачів. Учні 1та 4 класів Мазурівської ЗОШ І-ІІ ступенів разом з вчителями Нікітчук Ніною Дмитрівною та Максимчук Оленою Анатоліївною підготували музичну композицію для присутніх. А почесна читачка бібліотеки   Тужанська Ганна Іванівна, яку дітки з любов’ю називають бабуся Ганна поділилася традиціями святкування Різдва в її родині. Як і годиться в Новому році хлопчики посівали на здоров’я, щастя, добробут, бажаючи всяких гараздів.
Валентина Ніцак, працівниця районної бібліотеки для дітей підготувала цікаві ігри та вікторини, а ще ознайомила з традиціями святкування Новорічних свят в різних країнах.
Приємно те, що на завершення свята, коли діти почали колядувати, їх підтримали  всі присутні. Адже саме такі свята, які організовуються в бібліотечній родині майже по – домашньому, дають нам можливість краще вивчити наші традиції. Велике спасибі та низький уклін нашим бабусям за те, що вони передають нам свій досвід.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Прихильники