суботу, 13 грудня 2014 р.

Правильна нижня білизна - здоров'я, краса та шлях до власного бізнесу


"Це ж бібліотечний блог. І до чого тут нижня білизна? Зазвичай бібліотекарі про книги та свої бібліотечні проблеми пишуть... Аж нудно деколи буває від їх розумних роздумів... А тут якась білизна...  А може дочитати? ", - подумали Ви, відкривши даний допис.

Одного гарного осіннього дня, більше року тому, до нашого Тульчинського бібліовулика завітатала поважна і найголовніша БДЖОЛА в області, за що ми їй дуже вдячні. Майже цілий день вона наших бджілок навчала як потрібно про бібіліовулик дбати.І щоб з медом бути, і здоровенькою сім'я вся була, і щоб двері того вулика не зачинялись, а головне щоб успішними всі були. Тоді і читачі до нас потягнуться... Тож домовились тоді на тому поважному зібранні "жужжати"  цілий рік .

А одним із напрямків цього буде   "Здоровий спосіб життя".

І закрутилось...

 Бджоленята з дітками лікарські трави збирали. Молодь на своїх бджолиних тусовках бібліококтель готувала. Поважні бджоли зустрічі проводили в інформаційному центрі "Право". І на природу вилітали. А на своє професійне свято навіть в Бушу злітали. І все то було направлено на здоровий спосіб життя в нашій громаді. Здавалося що вже нічим наших тульчинців не здивуєш.



Всі ми знаємо, що найкращі жінки живуть на Україні. "Десь тут була "Подоляночка",- співаємо ми і розуміємо, що наші жінки мають бути красивими та успішними. Успішна жінка тоді коли вона здорова та впевнена в собі.







Ось тоді саме таких успішних та впевнених в собі жінок ми зібрали в своїй "Стильні вітальні".Спочатку ми провели інформ - хвилинку. Потім онлайн подивились відео від "Сніданку з 1+1".Ознайомились з книжковим переглядом літератури "Краса і сила сучасної жінки".








На зустріч до нашої "Стильної вітальні" завітали представники компанії  "Флоранж" з Вінниці та Бершаді. Катя, Ліля, Надя та Люда поділилися секретами свого успіху та розповіли про переваги якісної білизни. Правильна білизна - це не тільки здоров'я, але і можливість розпочати власну справу з Флоранж.



А потім був показ... Так -так саме справжнісінький показ. Був і подіум, і вдячні глядачі, і справжні моделі з Вінниці. І навіть три фотографи... Але що там багато говорити, краще один раз побачити...












Тепер я впевнена, що найгарніші та найуспішніші жінки - це наші бібліобджілки. Саме завдяки їх успіху наш Вулик буде в достатку.
А Ви якщо будете в пошуках медозбору пролітати поруч, залітайте до нас.
У нас завжди щось цікавеньке для Вас знайдеться. 



Немає коментарів:

Дописати коментар

Прихильники