четвер, 25 лютого 2016 р.

Війна та мир: діалог поколінь

                     "Війна та мир: діалог поколінь" - саме під такою назвою пройшов конкурс творчих робіт дітей та молоді за підтримки Благодійної організації "Фонд соціальної інтеграції та адаптації "Касталія-Фонд" та Тульчинської районної громадської організації "Світ інформації" в межах програми "Місце зустрічі - Діалог". Конкурс відбувся в рамках проекту "Пересувна виставка творчих робіт людей, які постраждали від нацизму та тоталітаризму".
                      Попередньо було організовано зустрічі членів Спілки малолітніх в'язнів з дітьми та молоддю, які поділилися спогадами про ті страшні роки.
                      На конкурс було представлено більше тридцяти робіт, десять з яких визнано кращими. Це роботи молодіжного об'єднання "Патріот" Суворовської бібліотеки - філії №2, сестричок Олі та Юлі Гловіцьких, Павліни Гайдей, Миколи Шиндерука, Олександра Павлишена, Анастасії Піхун, Аліни Довгополої, Дениса Грінченка. А найбільше схвальних відгуків отримала робота найменшої учасниці Іванки Грималюк.

 Для переможців ГО "Світ інформації" підготували урочисте нагородження та частування, на яке запросили учасників клубу "Діалог поколінь".

Немає коментарів:

Дописати коментар

Прихильники