вівторок, 24 травня 2016 р.

Дорога до знань, або як ми в Василівці Бібліомайданчик відкривали...

Минулої п’ятниці у Василівці було свято. Саме так, у будній день бібліотека зібрала своїх друзів. В цей день відкривали Бібліомайданчик з вільною зоною WI-FI. Сучасний майданчик біля бібліотеки облаштували за фінансової підтримки ВП «Птахофабрика «Вінницький бройлер», Заозернянської сільської ради . Ініціатором гарної справи став депутат районної ради Василь Марцинюк.
На гостину завітали Катерина Третьякова, начальник відділу культури і туризму Тульчинської РДА, Ігор Лещенко, директор ВП «Птахофабрика «Вінницький бройлер» , Людмила Невеселюк, директор Заозернянської ЗШ І-ІІІ ступенів зі своїми вихованцями, працівники Тульчинської районної бібліотеки, представники ЗМІ. Поважні гості щиро вітали громаду села, бажали їй розвитку та процвітання.
З вітальним словом  до гостей звернулась сільський голова Ірина Басараб та депутат районної ради Василь Марцинюк які щиро дякували потужному інвестору за допомогу громаді.  Кобзар Карина подарувала присутнім власну поезію. А найменші читачі бібліотеки підготували поетичний калейдоскоп.
Звичайно було урочисте перерізання стрічки, музика і пісня у виконанні Людмили Невеселюк і солодощі для діток.
Місцеві бабусі першими зайняли місце в альтанці і з нетерпінням чекали на нові послуги. Саме вони отримали перші консультації від працівників сільської ради.  А в цей час малеча діставала свої смартфони і налаштовувала доступ до  WI-FI.
«Це не просто побудована бетонна доріжка до бібліотеки, - зазначила Людмила Невеселюк, - це дорога до знань! Це інвестиції в майбутнє села!»
Тож дозвольте побажати Вам , шановні Василівчани, миру, любові,  добра та Божого благословення у гарних, потрібних для громади справах.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Прихильники