четвер, 3 жовтня 2013 р.

Кращий бібліотечний блог «Blog –The Best!» - «Василівська бібліотека»






Ковтонюк Ніна Миколаївна, зав. Василівською бібліотекою-філією Тульчинської ЦБС,  зайняла І місце в обласному конкурсі «БІБЛІОПРОЯВ» в номінації «Кращий бібліотечний блог  «Blog –The Best!» - для сільських бібліотек».
На ІІ бібліотечному форумі «Публічні бібліотеки регіону: нові реалії і вічні цінності», який проходив в приміщенні обласної універсальної наукової бібліотеки ім. К.А.Тімірязєва в рамках святкування Всеукраїнського дня бібліотек,  Ковтонюк Н.М. була нагороджена Грамотою Управління культури і туризму Вінницької обласної державної адміністрації за зайняте І місце.
Блог «Василівська бібліотека» http://vasylivkalb.blogspot.com/ присвячений, в основному, бібліотечній справі, краєзнавству рідного села, ведеться він для читачів, для своїх односельців.
Його ціль і завдання - показати, що Василівська бібліотека є сучасною, що вона готова до конструктивного спілкування, критики, змін і інновацій, підвищити впізнаваність бренда бібліотеки, щоб більше людей могли відповісти на запитання «що таке бібліотека?» і «навіщо вона потрібна?».
За допомогою постів у блозі є відсилки для читачів до ряду ресурсів: офіційним веб-сайтам,  цікавим Інтернет-ресурсам,  іншої інформації, яку корисно довести до відома читачів, за допомогою блогу бібліотека має можливість поширювати інформацію про послуги бібліотеки, заходи, які проводить бібліотека й змусити людей говорити про них, залучати пошукові системи.
Блог особливо актуальний для підлітків, користувачів бібліотеки, які вже не уявляють собі життя без блогінга, спілкування в соціальних мережах і самовираження: наявність блога підвищує привабливість бібліотеки.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Прихильники