пʼятницю, 4 жовтня 2013 р.

Літа на зиму повернули




В теплій, щирій, відвертій атмосфері в Шпиківський міській бібліотеці-філії Тульчинської ЦБС відбулась година спілкування «Літа на зиму повернули». Прекрасно провела цей захід завідуюча філією Гернега Євгенія Борисівна. Розмова велась про улюблені книги, читалися вірші, які чергувалися теплими привітаннями на адресу людей похилого віку.
Найбільш поширеною формою міжособистісного спілкування в бібліотеці є, звичайно, клуби за інтересами, тому на заході обговорювалось питання створення клубу «Надвечір’я». Всі присутні погодились з такою пропозицією, адже літнім людям подобається те, що пов’язане з роками їхньої молодості. На заході були присутні пенсіонери Шпичак Галина Тимофіївна, Копійко Людмила Павлівна, Слободяник Павло Дмитрович та ін.
Потім школярі-волонтери понесли книги додому читачам, яким важко пересуватися. В бібліотеці діє програма допомоги таким людям, заздалегідь готуються списки читачів, вивчаються їх уподобання і відповідно пропонується література. Бібліотекарі та волонтери намагаються охопити всі куточки селища, а 1 жовтня діти-волонтери пішли на «Острів» (вул. Перемоги, Чехова, Гоголя) та відвідали 14 користувачів.  


Немає коментарів:

Дописати коментар

Прихильники