четвер, 3 жовтня 2013 р.

Поєднання теорії з практикою: зустріч до Всеукраїнського дня бібліотек.


Стала доброю традицією співпраця викладачів і студентів спеціалізації «Бібліотечна справа» комунального вищого навчального закладу «Тульчинське училище культури» з Тульчинською центральною районною бібліотекою. Вже багато років бібліотека є базовою для проходження навчальної та виробничої практики студентами, адже практика є складовою підготовки висококваліфікованих бібліотечних фахівців і пов'язує теоретичні знання майбутніх бібліотекарів з роботою у бібліотечних закладах, сприяє набуттю навичок організаційної та управлінської діяльності.
В переддень Всеукраїнського дня бібліотек циклова комісія Тульчинського училища культури вітала бібліотечних працівників Тульчинської центральної районної бібліотеки зі святом. Звучали щирі вітання від вчителів циклової комісії, зокрема Фолюшняк Євгенії Василівни, завідувачки заочним відділом Тульчинського училища культури, яка сказала:
- «Дай боже нам усім Віри, Надії, Любові і Мудрості. Тоді вистачить сили піднести на вищий щабель рівень нашого життя і знайти в своїй професії джерело достатку, натхнення, особистого самоутвердження і професійного визнання».
Працівники бібліотеки були щиро вдячні за привітання, вони отримали безліч позитивних емоцій від щирих слів викладачів училища, які до того ще пригощали усіх солодощами.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Прихильники